FOLLOW US

SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

ул.Качанички пат 148, Визбегово
078/33-24-33 | 078/33-26-33 | Телефон за нарачки од ресторан: 077/55-52-48

Skip to Content

Контакт Информации

Phone

ДЕМИЈЕН ДРОЦА +389 78 600-444

General manager

АГРИФИНА ПЛУЖНИКОВА-ДРОЦА +389 78 332-633

Food and baverage manager

АНАСТАСИЈА ПЛУЖНИКОВА +389 78 332 433

Sales and marketing manager

 

E-Mail

E-mails :

ДЕМИЈЕН ДРОЦА

demijen@allikas.mk

АГРИФИНА ПЛУЖНИКОВА-ДРОЦА

agrifina@allikas.mk

АНАСТАСИЈА ПЛУЖНИКОВА

anastasija@allikas.mk

Контактирајте не

Ве молиме пополнете ги задолжителните полиња*