FOLLOW US

SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

ул.Качанички пат 148, Визбегово
078/33-24-33 | 078/33-26-33 | Телефон за нарачки од ресторан: 077/55-52-48

Skip to Content

SCROLL DOWN

СЕ ШТО ВИ Е ПОТРЕБНО ЗА НАСТАН !

КАДЕ ШТО БАЈКИТЕ ЗАПОЧНУВААТ …

 

НАПИШАА ЗА НАС

ВАКА ИЗГЛЕДА НОВООТВОРЕНИОТ ЕЛЕГАНТЕН И УНИКАТЕН РЕСТОРАН АЛИКАС (ФОТО+ВИДЕО)
Блог

ВАКА ИЗГЛЕДА НОВООТВОРЕНИОТ ЕЛЕГАНТЕН И УНИКАТЕН РЕСТОРАН АЛИКАС (ФОТО+ВИДЕО)

Двајца вљубени, многу блиски, роднини и пријатели, завет за вечна љубов и почит, целовечерно ...

ПОВЕЌЕ
ЗОШТО АЛИКАС Е ВИСТИНСКИОТ ИЗБОР ЗА ВАШАТА СВАДБА?
Блог

ЗОШТО АЛИКАС Е ВИСТИНСКИОТ ИЗБОР ЗА ВАШАТА СВАДБА?

Кога одреден локал за многу кратко време ќе привлече големо внимание, мора да се запрашаме што ...

ПОВЕЌЕ
СКОПЈЕ ИМА НОВО МЕСТО КАДЕ ЌЕ ЈА ОСТВАРИТЕ СВОЈАТА БАЈКА, КАДЕ ЌЕ ЈА ИМАТЕ СОВРШЕНАТА СВАДБА
Блог

СКОПЈЕ ИМА НОВО МЕСТО КАДЕ ЌЕ ЈА ОСТВАРИТЕ СВОЈАТА БАЈКА, КАДЕ ЌЕ ЈА ИМАТЕ СОВРШЕНАТА СВАДБА

Стапувањето во брак е започнување ново поглавје во животот, нов почеток, а секој нов ...

ПОВЕЌЕ
ВИДИ ПОВЕЌЕ